Languages Available: ...

Archives

Mamaia – Siutghiol

siutghiol_13009084

Iesire de toamna ,  zi de concurs. In aceasta zi s-au strans  cativa Windsurferi la Pinguin in Mamaia pentru concursul de toamna. Pentru faptul ca nu sunt windsurfer de competitie, am iesit si eu mai la distanta pentru a nu incurca activitatea. O zi cu vant bun pentru concurs cat si pentru un freeride pe apa. Fiind abia a-2-a incercare pe apa cu noul echipament (Starboard Rio M + Vela 7.5) am fost foarte multumit de el. Am reusit sa planez, am reusit si sa cad foarte zdravan fiind un vant puternic pentru vela folosita.
   Pe lac recomand sa iesiti cand sunteti la inceput pentru ca nu sunt valuri comparativ cu marea si puteti invata mai usor. Pe mare insa va obisnuiti mai bine cu echilibrul stand in picioare pe placa.

Succes si ne vedem pe apa.

By CIA

Pentru poze citeste mai departe.

1 comment to Mamaia – Siutghiol

  • Cand mai veniti la Mamaia , va astept la Piccadilly .O sa descoperiti o locatie mirifica pentru windsurfing . Sunati si va asigur cazare la pret bun (pentru windsurferi).

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>