Languages Available: ...

Archives

3 Zile de vant la mare

navodari0609Dupa cum probabil cei care au fost la mare au observat ,  in acest weekend prelungit  a “batut” vantuuuul si a scos velierele pe apa cat si kite -urile.

Sambata la Camping “Marina Surf” din Navodari, ca in fiecare an s-a desfasurat Cupa Volvo, o mica competitie de Catamarane. Vant a fost din belsug de la ora 12:00 astfel incat competitia sa se desfasoare  in conditii normale.

Windsurferi pe mare au fost cativa (inclusiv eu) dar se pare ca cei care am iesit in zona nu am stat prea mult din cauza velelor mari care le aveam la noi si a vantului care se accentuase putin  cam mult.

Unul din locurile de iesit la mare care il recomand pentru cei care vor sa iasa pe apa este situat de la “Hanul Piratilor” spre Navodari. Este o plaja salbatica daca o putem numi asa, unde nu vine prea multa lume si poti sta linistit cu echipamentul intins pe plaja fara a incurca pe cineva.

Pentru toti cei care vor sa ne intalnim e apa, voi incerca sa anunt iesirea inainte cu o zi/doua.

Pentru poze citeste mai departe.

By CIA

2 comments to 3 Zile de vant la mare

 • Nelu

  Salut
  M-ar interesa sa am o vorba cu cel care a facut pozele.Sant super.
  Multumesc.

 • Cia

  Salut,
  Pozele nu sunt prea stralucite si nici aparatul nu e prea minunat, dar am incercat sa iasa ceva.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>